Evenementenbeveiliging

Standby Beveiliging is inzetbaar voor professionele evenementenbeveiliging bij elk type evenement. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het beveiligen van zowel groot- als kleinschalige evenementen door heel Nederland. Onze gecertificeerde beveiligers waarborgen de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers, zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer.

Onmisbaar: beveiliging voor uw evenement

Bij elk evenement komt een (midde)grote stroom van bezoekers kijken, of het nu een muziekfestival, dance event, beurs, voetbalwedstrijd of concert betreft. Om het evenement in goede banen te leiden, is evenementenbeveiliging in onze optiek essentieel. Beveiligers zorgen voor een goede doorstroming (crowd control) en kunnen tijdig ongewenste situaties signaleren en indien nodig adequaat optreden. De kans is groot dat op uw evenemententerrein dure installaties en apparatuur aanwezig zijn. In dit geval ontkomt u er niet aan om zowel overdag als ‘s nachts het terrein te laten beveiligen om vernieling of diefstal te voorkomen.

Elk evenement is anders en trekt een ander soort publiek aan. Dit maakt dat beveiliging voor evenementen geen one-size-fits-all dienst is, maar om maatwerk vraagt. Standby Beveiliging kijkt graag samen met u als organisator naar de beste beveiligingsoplossing voor uw evenement. Onze beveiligers zijn naast evenementenbeveiliging ook gespecialiseerd in objectbeveiliging en mobiele surveillance.

Evenementenbeveiliging gaat verder dan enkel surveilleren

Het takenpakket van een professionele evenementenbeveiliger is aardig breed. Onze beveiligers zijn getraind in het coördineren van grote publieksstromen en surveilleren op het terrein om orde en veiligheid te bewaren. Bezoekers die overlast veroorzaken of verdacht gedrag vertonen, worden aangesproken en indien nodig van het evenemententerrein verwijderd. Tevens kunnen onze beveiligers ingezet worden voor taken als podiumbewaking, artiestenbegeleiding en hulpverlening bij een (medisch) ongeval. Toegangscontrole wordt uitgevoerd volgens de bezoekersvoorwaarden van een evenement. Hierbij kunt u denken aan ticketcontrole, visitatie en veiligheidsfouillering.

Beveiliging voor een geslaagd festival of beurs

Standby Beveiliging heeft ruimte ervaring met het beveiligen van groot- en kleinschalige evenementen door heel Nederland. Wij zorgen dat uw bezoekers zich veilig voelen én bovenal een leuke dag hebben. Standby Beveiliging heeft jarenlang medewerking verleend aan de beveiliging op  bekende muziekfestivals als Haarlem Jazz & More, Lowlands en Bevrijdingspop. Maar ook kleinschalige antiekbeurzen en tentoonstellingen behoren tot ons portfolio.

Bewaking met honden tijdens uw evenement

Veel organisatoren maken slim gebruik van hondengeleiders om de buitengrenzen van hun evenemententerrein te beveiligen. De aanwezigheid van honden heeft een afschrikwekkende werking en bovendien zijn honden beter in staat om ongewenste gasten te signaleren dan mensen. Standby Beveiliging heeft een team van goed getrainde en gecertificeerde hondengeleiders voor u klaar staan. Wist u dat wij al sinds 1999 actief zijn in deze tak van de beveiligingsbranche? Lees hier meer over beveiliging met honden.

Waarom evenementenbeveiliging door Standby Beveiliging?

  • Ruim 20 jaar ervaring in evenementenbeveiliging (festivals, beurzen);
  • Beveiliging van evenementen afgestemd op uw situatie;
  • Inzetbaar door heel Nederland;
  • Professioneel en gecertificeerd.

Objectbeveiliging uitbesteden aan een specialist

Heeft u plannen voor het organiseren van een popfestival, congres of sportevenement? Zet de veiligheid van uw personeel en bezoekers op de eerste plaats. Ons team weet als geen ander hoe zij adequaat en servicegericht moeten optreden. Wilt u een gespecialiseerd bedrijf binnen de evenementenbeveiliging inhuren? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Evenementenbeveiliger inhuren