Objectbeveiliging

Als objectbeveiligers zijn wij inzetbaar op de meest uiteenlopende locaties; van musea tot ziekenhuizen en van (leegstaande) kantoorpanden tot opvangcentra. Ons doel is het veiligstellen van uw kostbare spullen en daarnaast het creëren van een prettige en veilige omgeving voor u én iedereen op de desbetreffende locatie. Ga voor zekerheid, ga voor Standby Beveiliging!

Objectbeveiliging voor uw bedrijf

Het spreekt voor zich dat niemand zit te wachten op dreigende toestanden met veel agressie of hoge kosten door vernieling van een object. Preventieve beveiliging van uw (vastgoed)object kan dergelijke situaties voorkomen. Door het inzetten van objectbeveiliging zorgt u dat ongewenste gasten buiten de deur blijven en uw object beschermd wordt tegen vandalisme en diefstal. Tegelijkertijd zetten beveiligers zich in voor een ontspannen sfeer en een veilige situatie voor uw medewerkers en bezoekers. U kunt ons inschakelen voor het beveiligen van zowel particuliere als openbare gebouwen zoals winkels, kantoorpanden, musea, beursgebouwen en opvangcentra voor asielzoekers (AZC’s).

‘’Gun uzelf een onbezorgde nachtrust en laat uw kostbare object beveiligen door Standby Beveiliging’’

Van brand- en sluitrondes tot alarmopvolging

Objectbeveiliging is zoveel meer dan alleen een oog in het zeil houden. Deze vorm van beveiliging bestaat uit een breed pakket aan werkzaamheden. Elke objectbeveiliger van Standby Beveiliging draagt verantwoordelijkheid voor de bewaking van het object en grijpt kordaat in indien nodig. Ook het ontvangen van bezoekers en het lopen van zogeheten brand- en sluitronden behoort tot het takenpakket. Gaat overdag of ‘s nachts het alarmsysteem binnen uw pand af? Dan zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse en handelen wij de situatie op gepaste wijze af. 

Uw object in veilige handen

De objectbeveiligers van Standby Beveiliging zijn 24/7 inzetbaar op locaties door heel Nederland. In ruim 20 jaar tijd hebben wij een groot netwerk van professionele allround beveiligingsbeambten en hondengeleiders opgebouwd. Zij zijn allen in het bezit van de juiste certificaten en weten precies hoe er gehandeld moet worden als er zich een onveilige situatie voordoet. Elk object is anders en vraagt om een andere benadering. Dit maakt dat objectbeveiligers van (bijna) alle markten thuis moeten zijn. De beveiligers van Standby Beveiliging verstaan hun vak en zijn gewend om in verschillende rollen te kruipen. Het ene moment vraagt om een proactieve houding en moet er daadkrachtig worden ingegrepen. Het andere moment fungeert de objectbeveiliger als aanspreekpunt voor publiek en medewerkers. Deze veelzijdigheid maakt dat wij ons vak zo mooi vinden!

Schakel ons in voor de beveiliging van objecten en bouwterreinen, evenementenbeveiliging of voor mobiele surveillance.

Waarom objectbeveiliging door Standby Beveiliging?

  • Ruim 20 jaar ervaring in objectbeveiliging (opvangcentra, musea, spoorbewaking, hotels, kantoren);
  • Objectbeveiliging afgestemd op uw situatie;
  • Inzetbaar door heel Nederland;
  • Professioneel en gecertificeerd.

Objectbeveiliging uitbesteden aan een specialist

Met Standby Beveiliging heeft u de zekerheid dat uw mensen zich te allen tijden veilig voelen. Dit stelt uw werknemers in staat om goed hun werk te doen. Tegelijkertijd zorgen de extra ogen van getrainde, professionele objectbeveiligers voor een veilige en aangename sfeer op de betreffende locatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Objectbeveiliging uitbesteden aan een specialist