Mobiele surveillance

Onze mobiele surveillancedienst kan ingezet worden voor de beveiliging van industrie- en bedrijventerreinen, luchthavens en opvangcentra. Met ons team op locatie kunt u er zeker van zijn dat insluipers en kwaadwillenden geen kans hebben. Dankzij de mobiele surveillance van Standby Beveiliging kunt u met een gerust  hart naar huis en hoeft u, in overleg, zelf geen actie te ondernemen bij een eventuele  alarmmelding.

Hoe werkt mobiele surveillance?

Een mobiele surveillant is verantwoordelijk voor de brand-, sluit- en controlerondes. Dit betekent dat wanneer iedereen het pand heeft verlaten, onze beveiliger het gehele pand en het omliggende terrein controleert. Er wordt gecheckt of alle ramen, hekwerken en deuren goed gesloten zijn en of de juiste lichten aan/uit staan. Daarnaast wordt er toezicht gehouden om onbevoegden geen kans te geven om  het pand te betreden. Tot slot zijn mobiele surveillanten snel ter plaatse indien het alarm in uw pand afgaat. Snelle alarmopvolging kan de schade aanzienlijk beperken. Wie kwaad wil, kan namelijk binnen een paar minuten ernstige schade toebrengen aan uw pand of waardevolle apparatuur meenemen.

Surveilleren met honden

Wij van Standby Beveiliging zijn van mening dat het inzetten van honden bij surveillance bijzonder effectief is. Met een speciaal getrainde hond aan de zijde van de beveiliger, kan sneller en daadkrachtiger opgetreden worden in dreigende situaties. Tel daar de preventieve werking van hondenbeveiliging bij op en u heeft een krachtige oplossing in handen om uw bedrijventerrein en eigendommen veilig te stellen. Al onze hondengeleiders zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Dat is heel belangrijk, want alleen met goed teamwork kunnen calamiteiten voorkomen worden. Daarbij hebben we jarenlange ervaring in mobiele surveillance met honden.

Waarom mobiele surveillance door Standby Beveiliging?

  • Ruim 20 jaar ervaring in mobiele surveillance;
  • Mobiele surveillance afgestemd op uw situatie;
  • Inzetbaar door heel Nederland;
  • Professioneel en gecertificeerd.

Huur een professionele mobiele surveillant in

Met mobiele surveillance door Standby Beveiliging zijn uw vastgoedobject en waardevolle bezittingen in veilige handen. Het patrouilleren van onze surveillant verkleint de kans op incidenten en geeft vooral een stukje rust. U weet zeker dat uw pand op de juiste manier afgesloten is en dat een deskundige in de beveiligingsbranche een oogje in het zeil houdt. Mobiele surveillance uitbesteden aan een professional? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend adviesgesprek. Neem gerust contact met ons op.

Contact